Ced-Go

Ced-Go



Ced-Go Concept & Ced-Go Oyun Atölyesi ve Kuluçka Merkezi; çocuk oyun alanları sektöründe kalite standartlarını belirleyen marka olmak vizyonunu paylaşıyor.

Bu bağlamda vizyon programımızın bir parçası olarak;

Çocuklarımızın Güvenliği

Çocuklarımızın Sağlığı

Çocuklarımızın keyifli vakit geçirmesi ve onların öğrenme süreçlerine yardımcı olmak;

Velilerimizin memnuniyeti

Velilerimizin konforu ve çocukları ile arasındaki iletişimi güçlendirecek programları hayata geçirmek.

Ced-Go; velilerimizin bulundukları ortamda, daha konforlu ve sağlıklı hareket ederek, keyifli ve amacına uygun alışveriş yapabilmelerini sağlamak hedefini taşıyor. Bu hedef, çocuklarımızın Ced-Go platformunda bulundukları süre içerisinde keyifli vakit geçirmelerini, öğrenme süreçlerine katkıda bulunmayı ve onları koruma içgüdüsünün bulunduğu ortak bir zemini paylaşıyor.

“Kuluçka Merkezi” isminden de anlaşıldığı gibi; bir anne gibi çocuklarımıza yoğunlaşmayı, bir baba gibi onları korumayı ve gözetmeyi şiar ediniyor.

Veli ve çocuk memnuniyeti; üretilen mobilyalardan, mobilyalarda kullanılan boyalar ve oyuncakların kalitesine kadar geniş bir yelpazeyi ifade ediyor.

Ced-Go Türkiye; uluslararası kalite standartlarını tüm merkezlerinde velilerine ve çocuklarımıza sunmaya devam edecek.

Ulaşılabilir olmak, problem çözümlerinde veli ve çocuk memnuniyetini gözeterek akılcı kararlar verebilmek, hizmet kalitesini daimi bir şekilde üst seviyede tutmak Ced-Go Vizyon Programının genlerine işlenmiş durumda.

Bu bağlamda; veli ya da çocuk olarak Türkiye’deki tüm Ced-Go noktalarında aynı hizmet kalitesini sizlere göstermek, bizim yaptığımız iş için duyduğumuz heyecanın başlangıç noktası.

Ced-Go olarak; çocuk oyun alanları sektöründe en çok tercih edilen oyun alanı olmak.