AVON

Dünya için En İyi Güzellik Şirketi; AVON

Burası AVON. Biz, geçmişi 136 yıl öncesine dayanan ve bir güzellik markasından çok daha ötesini sunan büyük bir aileyiz. Güçlü bağlara dayalı satış modelimiz ile kadınlara kazanç fırsatları sunarken, onların hayatlarını iyileştirmeye ve hayallerini gerçekleştirmeye destek oluyoruz.

Dünya için çalışan en iyi güzellik şirketi olma vizyonumuzla birlikte, değişen dinamikler doğrultusunda kendimizi de sürekli yeniliyoruz. Sadece katalog üzerinden satış yapmanın ötesine geçerek, kadınlara işini dijital olanaklarla yürütme imkanı sağlıyoruz.

Güzelliğin ötesinde dünyayı önemseyen, yardımlaşmaya önem veren, daha iyi bir dünya için hareket eden Avon’da önceliğimiz, hep birlikte, daha adil ve daha güzel bir dünya inşa etmek.

Sürdürülebilirlik ilkelerimiz ile birlikte amaç odaklı bir şirket olmayı taahhüt ediyoruz. Kadınların güçlenmesi, iklim kriziyle mücadele, hayvanlar üzerinde test edilmeyen kozmetik ürünler ve yerel topluluklarla güçlü bağlar oluşturma dahil pek çok konuda savunuculuk yaparak daha güçlü bir sese sahip olmak, en büyük hedeflerimiz arasında yer alıyor.

“Avon’la yolunu güzelleştir” sloganımızla sunduğumuz yenilikler kapsamında girişimci kadınlara ilham veriyor, onlara para kazanırken yeni dostluklar kuracakları bir kapı oluyoruz. Türkiye’de kendi işinin sahibi olan, çalışan, üreten, sevdiklerine ve birbirlerine destek veren yüz binlerce kadına daha fazla kazanç ve ayrıcalık vaat ediyoruz. Kadınlara istediği zaman istediği yerden çalışma, çalışma saatlerini dilediği gibi ayarlama ve ekonomik özgürlüğünü kazanarak sevdiklerine daha fazla vakit ayırma gibi imkanlar sunuyoruz.