Hello Sweetie HARİBO

Hello Sweetie HARİBO



Türkiye, 1993 yılında ÇOOK ŞEKER mağazalarıyla tanışmıştır. Değişen ve gelişen dünya ile birlikte Çook Şeker, bütün dünyada çok satılan yeni ürünleri de çeşitlerine katmıştır.

Öz-Ka Gıda firması Çook Şeker mağazaları ile Haribo’nun Türkiye yapılanmasında da önemli rol oynamıştır.

Çook Şeker markası altında ilk mağazamız Akmerkez’de açılmış olup, tüketicilerimizden gelen yoğun talep üzerine hızla Capitol Avm, Galleria Avm ve Profilo Avm’de mağaza ve kiosk açılışları gerçekleştirilmiştir. Çook Şeker franchising modeli ile Türkiye'nin tüm büyük ve prestijli alışveriş merkezlerinde tüketicilerine ulaşmıştır.

2014 Yılında Öz-Ka Gıda’nın global oyuncu olma hedefi kapsamında HELLO SWEETIE markası yaratılmıştır. Hello Sweetie çatısı altında Haribo’nun özel çeşitleri ve Melodi Çikolata’nın özel üretimleri de tüketicilerin tercihlerine sunulmaktadır.

Hello Sweetie mağazaları başka yerde bulunmayan zengin ürün çeşitleriyle her yaş grubundan tüketicinin tercihi olmaktadır.

Yeni bir anlayış ile dekore edilen mağazalarımız hem çocuklarımıza  hem de yetişkinlere yönelik şekerleme ve çikolata dünyası yaratarak tatlı zamanlar geçirmelerini vaat etmektedir. Birbirinden farklı renk ve karakterleriyle, değişik tatlardan oluşan şekerleri tüketirken çocuklar kadar yetişkinler de eğlenmektedirler.

Öz-Ka Gıda global oyuncu olma yolunda mağaza sayılarını arttırmakta ve farklı ülkelerden gelen işbirliği tekliflerini titizlikle değerlendirmektedir.